Zakon o zaštiti osobnih podataka Obavijest Društva svim našim kupcima, korisnicima naših usluga i posjetiteljima ovih stranica o zaštiti osobnih podataka

Društvo predano radi na zaštiti osobnih podataka koje prikupljamo. Prikupljamo vaše osobne podatke kako bi zadovoljili zakonske propise koji nalažu njihovo prikupljanje i za koje nam ne treba vaša privola. Prikupljene osobne podatke obrađujemo i koristimo na zakonit način, pošteno i svjesni činjenice da možemo naštetiti Vašoj privatnosti.
Uložili smo veliki financijski i materijalni napor u prilagodbi koju smo dužni napraviti prema Uredbi EU o zaštiti osobnih podataka. Svi naši zaposlenici prošli su obuku i dobili potrebna saznanja o prikupljanju, čuvanju i neširenju povjerenih nam osobnih podataka. U postupku čuvanja vaših osobnih podataka koristimo najnovija i najnaprednija tehnička i tehnološka sredstva i procese.
Pristupom na naše WEB stranice, poštovani posjetitelji, vaše osobne podatke ne prikupljamo, ne obrađujemo i ne prosljeđujemo drugima. Ne prikupljamo kolačiće (cookies). U slučaju da nam se javite elektroničkom poštom, tada tražimo privolu da možemo obraditi vaše osobne podatke i odgovoriti na njih.
Vaše osobne podatke koje ste nam dali privolom, možete u bilo kojem trenutku povući ili mijenjati. Obrada osobnih podataka do trenutka povlačenja Privole je zakonita.
Imenovali smo Službenika za zaštitu osobnih podataka (DPO) kojem se možete obratiti pitanjima o Vašim osobnim podatcima na adresu elektroničke pošte dpo@komunalac-opatija.hr .

Skip to content